پتاسیم کربنات - فروش پتاسیم کربنات با قيمت عالی

وی در تحقیقات خویش به همین نتیجه رسید که چنانچه نمک های قلیایی به پودر کاکائو اضافه شود، علاوه بر کمتر مقدار ا

توسط HEKAYATS در 1 فروردین 1401
وی در تحقیقات خویش به همین نتیجه رسید که چنانچه نمک های قلیایی به پودر کاکائو اضافه شود، علاوه بر کمتر مقدار اسیدیته آن می توان پاره ای طعم تلخی و ترش را به آن افزود. ولی بعداً به برهان طعم تلخ آن کربنات پتاسیم را جایگزین آن کردند. همین ماده از گیاهان استخراج می شود، همچنین مختصات فیزیکی شیمیایی کودهای قلیایی گرم و سرعت بالا و فیزیولوژیک حاوی بیونیک گیاهی، فاکتور مقاومت، پیشگیری و درمان ضدعفونی کننده خاک و آفت عالی زیرزمینی را دارد. کربنات پتاسیم موجود در آب محلولهای قلیایی توانا است. در قلیایی پودر کاکائو به جهت تولید شکلات هلندی اهمیت متعادلکردن pH (یعنی کاهش اسیدیته) دانههای کاکائو طبیعی به کارگیری میشود. خواص جاذب آب آن در صنایع آکرو شیمی و محصولات بهداشتی و زیبایی کاربردهایی پیدا میکند. مطالعات چندین سال اخیر به ویژگیهای اساسی این ترکیب، مثل توان آن در انتشار گرما (اگزوترمیک) تکیه میکنند، و همین منجر می گردد آن را به عنوان یک آبشیرینکن اثرگذار باشد. این ماده به جهت ترکیبات اسیدی مناسب نیست، اما در رخ داشتن مقدار کمی ناخالصی اسیدی میتوان برای خشککردن یک فاز آلی موثر باشد. در آیتم کربنات پتاس هم حالت به این رخ است. پتاس در تولید ژله چمنی که نوعی غذای چینی است و همچنین در آسیای جنوب شرقی و همچنین رشتهفرنگی دستی چینی به کارگیری میشود. تاریخچه کشف و تولید این ماده به سال 1742 باز میگردد وقتی که همین ماده در اثر حرارت پتاس (KOH) ایجاد میشد. جایی که به عنوان ماده نخستین به جهت ایجاد سایر ترکیبات شیمیایی گزینه استفاده قرار می گیرد ، سیلیکات پتاسیم همگانی ترین است. اصلی این وجود اهمیت هست که از مقادیر مطلوب برای پرهیز از آسیب به کارگیری شود، و آشپزان نباید از آن‌ها بدون راهنمایی استفاده کنند. از استفادههای با همین ماده می توان به ساخت کود از آن اشاره کرد. همینطور ممکن است از آن به جهت خشککردن مقداری کتون، الکل و آمین قبل از تقطیر به کارگیری شود. خرید کردن کربنات پتاسیم به تیتر کود به عامل داشتن محتوای بالای پتاسیم گزینه استفاده قرار میگیرد. مراحل افزودن کربنات پتاسیم به پودر کاکائو معمولا “Dutching” نامیده میشود. همین ماده ظریف، اکثر اوقات به عنوان یک جامد مرطوب ظواهر میشود.پتاسیم کربنات عمدتا در ایجاد صابون و شیشه آیتم به کار گیری قرار میگیرد. سازمان جهانی طعام و دارو fda اعلام کرده میباشد در صورت به کارگیری مناسب، کربنات پتاسیم یک ماده ایمن می باشد. در رخ بلعیدن مضر میباشد و می تواند باعث جدی شدن سوزش چشم و پوست شود. اگر دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت اطلاعات دوچندان بخش اعظم در گزینه کربنات پتاسیم فرانسه لطفا به بازدید از وب وب سایت ما.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن