نه نکته درباره بازوبند شنا که نمی‌توانید از دست بدهید

تاج به عنوان نمایندهٔ تهران در رشته فوتبال در جام قهرمانی ایران در شهر اصفهان حضور یافت و در فینال بازیها با

توسط مدیر سایت در 7 اردیبهشت 1402

تاج به عنوان نمایندهٔ تهران در رشته فوتبال در جام قهرمانی ایران در شهر اصفهان حضور یافت و در فینال بازیها با پیروزی ۳−۰ برابر تیم تبریز در ورزشگاه باغ همایون قهرمان ایران شد. بازیکنان تاج که تیم خود را برنده میدانستند به این تصمیم داور معترض شدند و به دنبال آن، جام قهرمانی را از روی میز جوایز برداشتند و از ورزشگاه خارج شدند و این کار خود باعث درگیری هواداران دو تیم در بیرون ورزشگاه شد. کانون رسمی هواداران استقلال. ↑ «اسطورههای تاریخ باشگاه استقلال تهران − علی داناییفرد». ↑ ۴۳٫۰ ۴۳٫۱ ۴۳٫۲ «کاملترین تاریخچه بازیهای استقلال و پرسپولیس». در فصل ۱۳۳۷ مسابقات جام باشگاههای و حذفی تهران برگزار نشد و در تقویم بازیهای تیم تاج تنها چند بازی دوستانه به ثبت رسید. پس از پایان بازیهای مرحلهٔ گروهی تیمهای تاج و شرق از یک گروه و شاهین و تهرانجوان از گروه دیگر صعود کردند. پس از وقوع زمینلرزهٔ بوئین زهرا در شهریور ۱۳۴۱ دو تیم تاج و شاهین در دیداری خیریه برای کمک به بازماندگان این واقعه به میدان رفتند که این بازی با یک گل به سود تیم شاهین پایان یافت. شورای عالی تاج برای حفظ این مجموعه در شهریور ۱۳۴۷ اساسنامهٔ تازهای را تصویب نمود که به موجب بندی از آن، سازمان تاج − چه در زمان حیات و چه بعد از فوت مؤسس آن − غیرقابل انحلال اعلام شد و انحلال آن تنها در صورت بروز حوادث غیرمترقبه، به نحوی که امکان ادامه فعالیت وجود نداشته باشد، با رای شورای عالی سازمان تاج منحل ممکن میشد که در این صورت، تمام اموال و امکانات آن میبایست به سازمان ورزش هبه شود.

باشگاه شاهین بار دیگر با حکم انحلال روبهرو شد؛ با این تفاوت که این بار این حکم مورد تجدید نظر قرار نگرفت و این باشگاه از ادامه فعالیتها با نام شاهین بازماند. تاج و شاهین با شکست دادن حریفان بار دیگر در فینال برابر هم قرار گرفتند. دارایی که در این سال تیم قدرتمندی داشت تیم شاهین را هم با دو گل از پیش رو برداشت و به قهرمانی رسید. در این هنگام نخستین نسل طلایی تاج نیز به پایان راه رسیده بود؛ پرویز کوزهکنانی، برادران بیاتی و نادر افشار از دنیای فوتبال خداحافظی کردند و عارف قلیزاده هم به کشور سوئیس نقل مکان کرد. در این سال بازیکنانی چون فریبرز اسماعیلی، حشمت مهاجرانی، پرویز ابوطالب، بهمن نوروزی و منوچهر حبیبی از تیم دیهیم (یکی از تیمهای پایهٔ تاج) به تیم اصلی باشگاه اضافه شده بودند. احمد منشیزاده، عباس کردنوری و علی جباری از جمله بازیکنانی بودند که در این سال به تاج پیوستند. تیم تهران برای برگزاری دیداری دوستانه راهی شوروی بود که تصمیم فدراسیون در مورد اعزام مدیر باشگاه دارایی به جای یکی از بازیکنان شاهین، اعتراض و کنارهگیری شاهینیها را در پی داشت.

دینامو تفلیس در آن زمان از تیمهای قدرتمند شوروی بود و سابقه حضور در فینال جام حذفی شوروی ۶۰-۱۹۵۹ و مقام سومی در لیگ شوروی ۱۹۵۹ را داشت. کاهش قدرت تاج با اوج گرفتن تیمهای دارایی، پاس و شاهین مصادف بود و به مدت ۶ سال جام دیگری کسب نکرد. با بالا گرفتن جنگ قدرت میان قطبهای فوتبال تهران و کشیده شدن این درگیریها به بیرون از میدان ورزش، پرویز خسروانی از آیندهٔ باشگاه تاج نیز بیمناک شده بود. پرویز مظلومی نیز پس از دو فصل بازی در تیم تراکتورسازی تبریز به تاج بازگشت. پس از انحلال باشگاه شاهین، شهرآورد تاج و شاهین نیز به خاطرهها پیوست. تاج در نهایت دیدار فینال با شاهین را با نتیجهٔ ۱−۲ به حریف واگذار کرد و مسابقات این سال را با نایب قهرمانی به پایان برد اما در مسابقات جام حذفی ۱۳۳۰ تاج به مقام قهرمانی رسید تا باشگاه فصل را بدون جام به پایان نرساند. بالاتر از تیمهای پرسپولیس و هما قرار گرفت و جام تخت جمشید را از آن خود کرد. پس از این بازی، جواد اللهوردی مدافع آبیپوشان با دریافت رضایتنامه از باشگاه تاج به تیم پرسپولیس پیوست. در دقیقه ۹۲ پس از آنکه سانتر منصور پورحیدری توسط خط دفاعی حریف برگشت داده شد، مسعود معینی مدافع پیشتاختهٔ تاج با یک شوت سرکش توپ را درون دروازهٔ هاپوئل جای داد تا حساب کار ۲−۱ به سود نمایندهٔ ایران شود. ​This a​rt​icle was cre ated wi​th the he lp ᠎of GSA Con tent ᠎Genera to r  DEMO!

↑ با استناد به تصاویری که از بازی تاج و هاپوئل به جا ماندهاست، تاج در این دیدار با پیراهن سپید قیمت بازوبند شنا به میدان رفتهاست. در این سال، میان دو باشگاه تاج و شاهین اتحادی ایجاد شده بود و ترکیب مشترکی از دو تیم در چند دیدار دوستانه در برابر تیمهایی چون آاگ سوئد، واشاش مجارستان و ترنشین چکسلواکی به میدان رفتند. در این سال، نخستین دورهٔ لیگ فوتبال باشگاهی ایران توسط فدراسیون مصطفی مکری راهاندازی شد. فصل ۱۳۵۵ با حضور تاج در دورهٔ چهارم جام تخت جمشید با حضور ۱۶ تیم از اسفند ۱۳۵۴ تا آذر ۱۳۵۵ برگزار گردید. پنجمین دورهٔ جام تخت جمشید با شرکت ۱۶ تیم از اسفند ۱۳۵۵ آغاز شد و تا بهمن ۱۳۵۶ ادامه یافت. رقابت دو تیم در مسابقات جام باشگاههای تهران در سال ۱۳۴۱ نیز ادامه یافت. در فصل ۴۵-۱۳۴۴، جام باشگاههای تهران ۴۵-۱۳۴۴ در نیمهٔ دوم سال ۱۳۴۴ آغاز شد و تا بهار سال ۱۳۴۵ ادامه یافت.

آخرین مطالب